Neler Yeni

Destek Kulübü

Kulüp Sizce?

  • Başarılı.

  • Başarısız.


Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Flushixy

80+ Silver
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
2,554
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,716
Konum
Dünya
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere gün içerisinde forumda çok sayıda konu açılıyor, sorular soruluyor ve yanıtlar bekleniyor. Forum içerisinde siz 2 tarafta olabiliyorsunuz, soruyu soran veya soruyu soran kişiye yardım eden. İşte biz Destek Kulübü Üyeleri dostlarımıza yardımcı olan taraftayız.

Amacımız:
Yardıma ihtiyacı olan kişilerin doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Forum içerisinde günde ortalama 100+ tane yardım konusu açılıyor, ve forumdaki çoğu kişi bu konulara yanıt yazıyor. Konu sahipleri kimlere güveneceklerini şaşırıyor. Bu yüzden bende bu kulübü kurma kararı aldım. Kulüp üyelerinin verdiği doğru ve hızlı cevaplarla forumda konu açan kişiler doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilecek.



Katılım Şartları;
  • Forum içerisinde 1500+ Mesaj yazmış olmalısın.
  • Reaksiyon skorunuzun 750+ olması gerekir.
Eğer koşulları sağlıyor ve aramıza katılmak istiyorsanız konuya yorum yaparak imzanıza destek kulübü üyesi yazabilirsiniz.


Kulüpte bulunan kişilerin dikkatine: Forum içerisinde kulüp adını kötüleyecek şeyler yapan, yanlış bilgiler veren forum üyeleri ile gereksiz polemiğe giren, laf atan kişiler kulüpten atılacaktır.

Destek Kulübü Nedir?
 
Son düzenleme:

EMGRANDO

80+ Bronze
Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
1,830
Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere gün içerisinde forumda çok sayıda konu açılıyor, sorular soruluyor ve yanıtlar bekleniyor. Forum içerisinde siz 2 tarafta olabiliyorsunuz, soruyu soran veya soruyu soran kişiye yardım eden. İşte biz Forum Destek Kulübü Üyeleri dostlarımıza yardımcı olan taraftayız.

Amacımız:

Yardıma ihtiyacı olan kişilerin doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamak.

Kulübe katılmak için ne yapmamız gerekiyor diye soracak olursanız çok basit;

  • " Forum Destek Kulübü Üyesi " bu yazıyı kopyalayarak profilinzdeki İmza bölümüne eklemeniz.
  • İmzamızı ekledikten sonra yorum bölümüne Kulübümüze katıldığınıza dair bir yazı, ( Yeni katıldım vs.) yazmanız yeterli olacaktır.
  • Forum Destek Kulübü Üyeleri için forum içerisinde mesaj bölümü kurulacaktır. (Katılmak istemezseniz yorumda belirtiniz.)
Tabii ki Kulübe katılmak bunlarla sınırlı kalmıyor. Güncel üyelerimizin listesini aşağıda bulunan listeye profil linkleri ile birlikte yazacağım. Ve geçerli aktifliği göstermeyen kişilerin ismi listeden silinecek.



Üye Listemiz;
KATILDIM
MESAJ BÖLÜMÜNE KATILMAK İSTİYORUM sms onay mesajı gibi oldu kusura bakma dostum
 

Flushixy

80+ Silver
Katılım
5 Nisan 2020
Mesajlar
2,554
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,716
Konum
Dünya
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
KATILDIM
MESAJ BÖLÜMÜNE KATILMAK İSTİYORUM sms onay mesajı gibi oldu kusura bakma dostum

:D :D Hoşgeldin dostum, sms onayınız onaylandı. Ancak forum kurallarına uymadığınız veyahut yanlış bilgi verdiğinizi farkederse maalesef sizi kulübümüzden çıkarmak zorunda kalacağız :) iyi forumlar @EMGRANDO
 
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom