Connect with us

Merhaba, ne aramıştın?

Street Fighter 6
Street Fighter 6

Oyun Haberleri

Street Fighter 6, Kimberly ve Juri’yi Resmî Olarak Oyuna Dahil Ediyor!

Street Fighter 6 oyununun piyasaya sürülmesinin üzerinden daha az bir zaman geçmiş olmasına rağmen, geliştirici Capcom; oyuna hangi karakterlerin geleceğini kademeli olarak açıklayarak hayranları yeni oyun için heyecanlandırdı ve heyecanlandırmaya da devam ediyor.

Street Fighter 6

Şimdiye kadar, Street Fighter serisinden hem yeni hem de eski karakterlerin oyuna dahil edileceği açıklandı ve genellikle bir veya iki karakter tek seferde belirlendi.

Önerilen Yazı: Bilgisayarınızın Güvenliğini Sağlamak İçin 10 İpucu

Street Fighter 6’nın son fragmanı, hem oyuna katılan yeni bir simanın dövüş stilini gösterdi hem de popüler bir karakterin geri döndüğünü doğruladı.

Street Fighter 6, 2023’Te PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC Ve Xbox Series X’e geliyor!

Kimberly, Guy’ın nesilden nesile aktardığı Bushinryu tekniğini kullanıyor, ancak hareketlere ve saldırılara kendi şehirli stilini katıyor.

Ayrıca sprey kutularını bomba olarak kullanabildiği ve renkli dumanı kullanarak kendini gizleyebildiği de göz önüne geliyor.

Aşkın Berbergil, 2003 yılında Ankara'da dünyaya gözlerimi açtım, başta Donanım Arşivi olmak üzere birçok yerde E-spor ve Gaming üzerine Editörlük yaptım ve yapmaya da devam ediyorum. Lise eğitimimi tamamladıktan sonra üniversite sınavı çalışmalarıma devam ediyorum. Profilimde bulunan sosyal medya hesaplarımı da takip edebilirsiniz.

Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şunlar da ilginizi çekebilir

Oyun İndirimleri

Epic Games‘in haftalık ücretsiz oyun kampanyası, genellikle farklı tarzlara sahip oyunlar sunarak geniş bir oyuncu kitlesini hedefliyor. Bu hafta ise, savunma türünden aksiyon dolu...

Oyun Haberleri

Gray Zone Warfare‘in beklenmedik bir şekilde yarın erken erişimle çıkacağı duyuruldu. MADFINGER Games‘in bu ani duyurusu, oyuncular arasında büyük bir merak uyandırdı ve oyunun...

Oyun Haberleri

Mayıs 2024, video oyun dünyasında beklenen bazı önemli oyunların piyasaya sürüleceği bir ay olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle, uzun zamandır beklenen Senua’s Saga: Hellblade 2‘nin...

Telefon Haberleri

OnePlus, fiyat-performans odaklı Nord serisi ile pazarda dikkat çekmeye devam ediyor. Güvenilir kaynaklar ve teknoloji analistleri, OnePlus’ın yeni Nord modelleri hakkında bilgiler vermeye başladı....