Neler Yeni

Oyun Oynamak Artık Lüks

smsísmαíl

80+ Silver
Katılım
15 Mayıs 2020
Mesajlar
3,898
başımızdakiler sağolsun onlara da almazsak ayıp olacak
 

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
2,388
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Size çok temel bir soru sorayım:
Bu oyunları üreten ülkelerin çoğu sömürge devletleriydi, artık sömürgelerini ekonomik yollarla idare ediyorlar. Bu ülkeler kul hakkını gasp eden ülkeler. Döviz kuru ile bizi de sömürüyorlar. Devletimiz de sağolsun uçuk vergiler koyuyor. Gelişmekte ve gelişmemiş ülkeleri sömüren dünyayı idare eden ülkeler kul hakkını çok önemsediği için mi, oyun yapan firmaların kul hakkını bize soruyorsunuz?

NOT: Korsan oyun bilgisayarımda yok.
 

Banxtre

80+ Gold
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
9,633
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,043
Konum
İstanbul
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
ea play üyeliği alıp bütün oyunları oynayabilirsin canın sıkılıyorsa


yıllık 170 TL ye hemde
 

ibrahimmkrdg

80+ Bronze
Katılım
16 Nisan 2020
Mesajlar
638
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
ibrahim karadağ
Ya arkadaşlar ne garip cevaplar var, yok oyun oynama yok asosyal misin yok beleş oyunlar oyna yok bilgisayarı alsak elinden kendini asacaksın bilmem ne... Sadece konu oyun değil ki. Elhamdülillah sağlıklıyız hayattayız çok şükür. E ama kardeşim bu adamlar istediği oyunu oynarken maddi yönden sorun çekiyorsa, bir genç evlenirken ya da araba sahibi olmak isterken sorun çekiyorsa yahu hepsini geçtim uzaktan eğitim için bilgisayarı, interneti olmayan insanlar varken sen nasıl çıkıp da her şey elektronik mi her şey bilgisayar mı her şey oyun mu vs vs diyosun ? E çık git bi kafeye otur 2 çay 1 kahve iç 20 TL öde kalk, böyle çok mu iyi ? Özel Tüketim Vergisi insanların belini bükmüş durumda belini... Git bi araştır ÖTV'de kaçıncı sıradasın ya da ÖTV bu denli yüksek olmasa refahın nasıl olacaktı ?
 

Redmental

80+ Gold
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
6,098
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,182
Konum
Miklagård
İsim
RML
Ailen ile vakit geçirebilirsin, kitap okuyabilirsin, ders çalışabilirsin...
Çalışıyorum , akşam 4'te eve geliyorum , haftada 3 gün yazılımla uğraşıyorum , sabah çalıştığım işin akşam versiyonu var PC başında onu da yapıyorum. Derste çalışıyorum , kitap okumak yerine altyazılı dizi-film izliyorum. Aileme ve sosyal hayatıma , en önemlisi kendime de vakit ayırıyorum. Bundan arta kalan zamanda saatlerce oyun oynuyorum ve bu bana zevk veriyor. Gelecek kaygısı , stres gibi durumları alıp götürüyor.
Oyun oynamak asosyallik değildir. Sen nasıl kitap okumaktan zevk alıyorsan , başkaları oyun oynamaktan daha çok zevk alıyor.
2. bir konu ise , bir oyuna 700 TL verilmez kardeşim. O "O kadar para veriyorsun , oyuna da ver bi zahmet" diyen sorunlu derecede ileri düzey zeki arkadaş , sen toplamda 60 saatte biten 2 oyun için minimum 1200 TL verir miydin ? Bilgisayara para veren adam sadece oyun oynamıyor. Zaten kime söylüyorum eleman kendi şeyinde boğuluyor. 4-5 tane oyun alsa bilgisayara verdiği para çıkıyor. Hadi uzata uzata 1 ay oynadın o 4-5 oyunu. 1 ay sonra ne yapacaksın ?
Saçma saçma konuşup tatava yapmayın !
 
Top Bottom