Neler Yeni

Iphone 4 Usb görmüyor ve Açıkken Prizden şarj olmuyor

Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
159
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Selim
özetle:

İphone 4, kapalıyken %5 e kadar şarj oluyor ve şarj işareti çıkıyorken, telefon açıldığında şarj olmuyor(yada çok yavaş şarj oluyor) ve şarj işareti çıkmıyor. Ayrıca bilgisayara bağladığımda bilgisayar görmüyor
s20.gif
.



--------------------------------------------------------------------------

Telefon Açıkken- Bilgisayara Bağlandığında
Iphone 4 orjinal kablo ile yada yan sanayi kablo ile, herhangi bir bilgisayara (farklı bilgisayarlarda da denendi) bağladığımda bilgisayar iphone u görmüyor. USB aygıtı tanınmadı hatası geliyor. Ayrıca şarj oluyor işareti de çıkmıyor (şimşek işareti). Fakat telefon bu şekilde usb de bağlıyken (şarj işareti çıkmadığı halde) şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artmış oluyor çok yavaş şarj oluyor. (Bu kablolar ve aynı bilgisayarlar farklı iphone 4 leri normal bir şekilde şarj ediyor ve itunes de görüyor.)

--------------------------------------------------------------------------

Telefon açıkken - Prize Bağlandığında
Orjinal kablo ile yada yan sanayi kablo ile prizden şarj etmek istendiğimde şarj aleti orjinal olsun yan sanayi olsun ( başka iphone 4 ü şarj ediyor )
şarj işareti çıkmıyor (şimşek işareti). fakat telefon bu şekilde prizde bağlıyken (şarj işareti çıkmadığı halde) şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artmış oluyor yavaş şarj oluyor.

----------------------------------------------------------

Telefon Kapalıyken - Bilgisayara Bağlandığında

Telefon kapalı konumdayken ve şarjı tamamen bitmiş durumdayken bilgisayara bağladığımda ( kapalı haldeyken çıkan şarj işareti çıkıyor) bir süre bu şekilde %5 e kadar şarj oluyor ve telefon kendiliğinden açılıyor telefon açıldıktan sonra şarj işareti çıkmıyor (şimşek işareti) bilgisayar usb aygıtı tanımadı hatası veriyor.

---------------------------------------------------------------
Telefon Kapalıyken - Prize Bağlandığında
Telefon kapalı konumdayken ve yine şarjı tamamen bitmiş durumdayken prize bağlandığında bilgisayara bağladığımda olduğu gibi ( kapalı haldeyken çıkan şarj işareti çıkıyor) %5 e kadar şarj oluyor ve telefon kendiliğinden açılıyor.Telefon açılınca (şarj işareti çıkmadığı halde) bu şekilde şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artıyor.Fakat telefon bu şekilde usb de bağlıyken (şarj işareti çıkmadığı halde) şarjı 4-5 saatte yüzde 5-10 artmış oluyor çok yavaş şarj oluyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Top Bottom