Neler Yeni

bilgisayar şifre kabul etmiyor

Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Faruk Küpeli
IMG_20200814_174805.jpg

msconfigden tanılama başlatma seçtim ve yeniden başlattım böyle oldu
 

Emirhandkee

80+ Titanium
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
22,711
En İyi Cevap
45

38890

80+ Gold
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
9,227
En İyi Cevap
15

Toxpox

80+ Gold
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
6,766
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,738
İsim
Toxpox
Yazılanı yapın.

Daha önce karşılaşmadım.

MS de şu söylenilmiş bi bakın derim.
PIN'inizle ilgili sorun yaşıyorsanız oturum açmaya çalışırken veya başarıyla oturum açtıktan sonra PIN'inizi sıfırlayabilirsiniz.

  • Not: Yetkisi olmayan kişilerin hesabınıza erişim sağladığından endişe ediyorsanız Microsoft hesabınızı kurtarma ve Güvenlik bilgileri ve doğrulama kodları başlıklı makalelere bakın.
  • Oturum açmaya çalışırken PIN'i sıfırlamak için:
    • Oturum açma ekranında, PIN metin kutusunun altındaki PIN'imi unuttum öğesini seçin. Bilgisayarda birden çok hesap varsa sıfırlamanız gereken hesabı seçin. PIN'imi unuttum seçeneğini görmüyorsanız Oturum açma seçenekleri'ni seçin ve parola seçeneğini belirleyin. Ardından oturum açtıktan sonra PIN'inizi sıfırlayın.
    • Parolanızı girin ekranında, Microsoft hesabınızın parolasını yazın ve İleri'yi seçin. Parolanızı da unuttuysanız parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
    • Bilgilerinizi korumamıza yardımcı olun ekranında, güvenlik kodunuzu kısa mesajla veya e-posta ile almak istediğinizi seçin. Kısa mesajla almayı seçerseniz telefon numaranızın son dört rakamını yazın ve Kodu Gönder'i seçin. Güvenlik bilgileri ve doğrulama kodları hakkında daha fazla bilgi edinin.
    • Kodu kısa mesaj veya e-posta iletisi olarak farklı bir cihaza aldığınızda, Aldığınız kodu girin sayfasında kodu girin ve ardından İleri'yi seçin.
    • Bir PIN ayarla iletişim kutusunda yeni PIN'inizi girin ve onaylayın. Yeni PIN'iniz ayarlanır.
  • PIN'inizi hatırlar ve başarıyla oturum açarsanız PIN'inizi bir dahaki sefere daha kolay hatırlayabileceğiniz bir sayı olarak değiştirebilirsiniz.
  • Oturum açtığınızda PIN'i değiştirmek için:
    • Başlangıç > Ayarlar > Hesaplar > Oturum açma seçenekleri'ne gidin. Not: Bilgisayarınızı Windows 10'a güncelleştirdiyseniz Başlangıç > Ayarlar > Ağ ve İnternet'e gidin. İnternete bağlı olduğunuzdan emin olun. Bağlı değilseniz bağlanın ve ardından PIN'inizle oturum açmayı yeniden deneyin.
    • PIN'imi unuttum'a dokunun veya tıklayın ve ardından yeni PIN'inizi ayarlayın.
 

usper

80+ Gold
Katılım
25 Haziran 2020
Mesajlar
6,107
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
903,870
Mesajlar
8,279,192
Üyeler
140,263
Son üye
Campel
Top Bottom