Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Herkese selam dostlar.
Bu zamanlarda herkes birbiriyle dissleşirken bu olaya bende katılmak istedim
Şaka bir yana herkes f/p sistemler toplamış. @Furkan Aslan @Beter Ali @oguzhnsrmn
Ben size 4200 TL'ye toplanabilecek f/p bir sistem topladım. Parçalara geçelim.
İşlemcimiz apu bir işlemci içinde Vega11 GPU bulunuyor (1030'dan güçlü) ve çift kanal ram kullanacağımız için baya iyi performans verecektir.
www.akakce.com
Anakartımız Ryzen 5. nesili destekleyecek olan B450 serisinden ve OC performansı iyi bir anakart :
www.akakce.com
Ramlerden iki adet almanızı tavsiye ediyorum aşırı performans farkı yapar.
www.akakce.com
SSD olarak uygun fiyatlı sorununu duymadığım çokça önerilen Potriot Burst'un 240Gb modelini kullandım.
www.akakce.com
PSU:
www.akakce.com
Kasa benim çok sevdiğim hava akışı iyi olan DarkFlash Pollux modelini kullandım.
www.akakce.com
Monitör olarak kendi kullandığım monitörü öneririm düşük bütçede alınabilecek bir monitör.
www.akakce.com
Sistem şuan 4.231 Lira tutuyor bu bütçelerde alınabilecek en iyi sistem diyebilirim. İleride ekran kartı takarsanız performans artar.
Benzer sistemin FPS testleri :
Umarım faydalı bir rehber olmuştur.
Hatalarım olduysa bu konu altında düzeltebiliriz.
Saygılarımla...
Bu zamanlarda herkes birbiriyle dissleşirken bu olaya bende katılmak istedim
Şaka bir yana herkes f/p sistemler toplamış. @Furkan Aslan @Beter Ali @oguzhnsrmn
Ben size 4200 TL'ye toplanabilecek f/p bir sistem topladım. Parçalara geçelim.
İşlemcimiz apu bir işlemci içinde Vega11 GPU bulunuyor (1030'dan güçlü) ve çift kanal ram kullanacağımız için baya iyi performans verecektir.

AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.

Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!

DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!

Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD LED Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Benzer sistemin FPS testleri :
Hatalarım olduysa bu konu altında düzeltebiliriz.
Saygılarımla...